Yummy

Denna sommaren har ägnats mycket åt goda och nyttiga mellanmål, perfekt när det är varmt ute och man inte så sugen på mat, utan (jag iallafall) gärna tar lite lättare mål istället.

img_9797

img_9798

img_9800

Citron, hallon, chiafrön och cashewdryck, det är allt som behövs för denna mättande smoothien. Bara att mixa ihop i blendern eller med en mixerstav så är det klart! Och sååå gott!

img_9802

img_9895

img_9900

Dessa chiafrön va ;) De kan användas till allt! Jag föredrar dem faktiskt som de är, inte som i den så populära chiapuddingen. Och att avokado är nyttigt och mättande är ju ingen nyhet för nån. Med ett lager philadelphia på en skiva rågbröd så gör avokadon sig som bäst. Toppa med fröna så blir det lite extra krisp! Den snygga träbrädan har jag fått från en vän och den kommer från twelve.dots.

img_9901

img_9902

img_9904

Att pressa en halv citron i ett glas med rumstempererat vatten och dricka detta före måltiden ökar förbränningen och är ju den perfekta måltidsdrycken, jag tycker det är sååå fräscht att dricka det istället för bubbelvatten som bara gör att man blir uppsvälld i magen av kolsyran. Blåbär och melon eller vad du nu har för favoritfrukt och bär, och mellanmålet är klart!

img_9908

1 Gillar
FacebookTwitterPinterestShare

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *